Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرآنلاین»
2024-04-28@05:27:18 GMT

سیل جهان نما قابل پیش‌بینی بود

تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۶۲۸۸۶۶

سیل جهان نما قابل پیش‌بینی بود

به گزارش خبرآنلاین از البرز؛ «مریم قهرمانی»، با اشاره به حضور خود در سامانه ۱۳۷ و طرح مطالبات و خواسته‌های شهروندان بیان کرد: روز جمعه، مهمان سامانه ۱۳۷ بودیم که یکی از موضوعات مشترک بسیاری از تماس‌ها به بحث ساخت و ساز غیرمجاز اختصاص داشت. ساخت و ساز غیرمجاز در مناطق ۳ و ۴ بیداد می‌کند و شهروندان از این موضوع به شدت گلایه‌مند هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قهرمانی بیان کرد: متاسفانه برخی از مدیران به سادگی تخلف می‌کنند و از شهرداری و مجموعه‌های نظارتی درخواست می‌کنیم به موضوع ورود کرده و رسیدگی کنند. 

وی در بخش دیگری از گفته‌های خود، از معاونت خدمات شهری شهرداری این کلانشهر برای مدیریت آبگرفتگی‌های سطح شهر در بارندگی اخیر قدردانی و اظهار کرد: بسیاری از نیروهای این معاونت در ایام بارندگی اخیر شب و روز مشغول خدمت بودند به طوری که موفق شدند احتمال وقوع سیلاب در بسیاری از خیابان‌ها و معابر را ظرف کمترین زمان ممکن، رفع کنند.

این عضو شورای شهر کرج، همچنین به موضوع سیلاب در منطقه جهان‌نما اشاره کرد و افزود: این موضوع اصلا موضوع ساده و کم اهمیتی نبود چرا که می‌توانست هر لحظه باعث سقوط یک کودک یا فرد ناتوان شده و عواقب بسیار بدی را به همراه داشته باشد.

وی اذعان کرد: فارغ از این خطرات، چه کسی پاسخگوی آسیب به اموال و خودروهایی است که در این شرایط متضرر شده‌اند؟

قهرمانی با اشاره به اینکه طرح بررسی و کنترل روان آب‌ها از سال ۹۳ تا ۹۵ در شهرداری انجام شده است، ضمن بیان اینکه طرح فوق نیازمند بازنگری است، از عدم اجرای برخی پیشنهادات و نتایج این مطالعات گلایه کرد.

این مسئول، گفت: مشاور طرح سه پیشنهاد را برای منطقه جهان‌نما ارائه داده بود که متاسفانه هیچ کدام اجرایی نشده و به جای این اقدامات، جوی سرباز ایجاد کرده‌اند؛ این اقدام به معنای این است که باید آمادگی وقوع چنین سیلی را داشته باشیم!

عضو پارلمان شهری کرج، از عدم بررسی شرایط منطقه پیش از وقوع بارش‌ها انتقاد کرد و ادامه داد: نباید کم‌کاری را گردن دستگاه‌ها یا بخش‌های دیگر بیاندازیم. اگر نقطه آسیب‌پذیری وجود داشته مدیر منطقه باید آن را به آبخیزداری اعلام می‌کرد.

وی، تصریح کرد: از همه این موضوعات که بگذریم، بحث مدیریت آب از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است که لازم است با مدیریت علمی و صحیح در بارش‌ها، به افزایش حجم آب‌های زیرزمینی کمک کنیم. 

48

کد خبر 1571217

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: استان البرز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۲۸۸۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرانسه از فهرست ۱۰ اقتصاد برتر جهان حذف می‌شود

بر اساس گزارش به روز شده چشم انداز جهانی صندوق بین المللی پول، رشد آهسته اقتصاد فرانسه، این کشور را ظرف پنج سال آینده از فهرست ۱۰ اقتصاد بزرگ جهان خارج خواهد کرد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، بر اساس گزارش به روز شده چشم انداز جهانی صندوق بین المللی پول، رشد آهسته اقتصاد فرانسه، این کشور را ظرف پنج سال آینده از فهرست 10 اقتصاد بزرگ جهان خارج خواهد کرد.

این مؤسسه بین‌المللی مستقر در واشنگتن پیش بینی کرد که سهم فرانسه از تولید ناخالص داخلی جهانی بر حسب برابری قدرت خرید (PPP)  در سال 2029 به 1.98 درصد کاهش خواهد یافت در حالی که تحلیلگران صندوق بین المللی پول در سال گذشته میلادی این رقم را 2.2 درصد ثبت کرده بودند.

آخرین پیش بینی های این صندوق نشان می دهد که کسری بودجه فرانسه تا سال 2029 بالای 4 درصد باقی خواهد ماند و انتظار می‌رود بدهی دولت این کشور از 115 درصد تولید ناخالص داخلی (GDP) فراتر رود.

بدتر شدن مشکلات اقتصاد فرانسه با افزایش کسری تجاریپاریس: اقتصاد فرانسه به دلیل افزایش قیمت گاز در خطر است

کمیسیون اروپا قبلاً در واکنش به برنامه بودجه سال 2024 فرانسه، نسبت به تضاد بالقوه آن با قوانین مالی اتحادیه اروپا هشدار داده و تأکید کرده بود که چشم انداز فعلی خطر تعدیل منفی از سوی آژانس‌های رتبه بندی جهانی را به همراه دارد.

بر اساس داده‌هایی که توسط این سازمان در ماه جاری میلادی به‌روزرسانی شد، انتظار می‌رود که سهم بریتانیا از تولید ناخالص داخلی جهانی در سال 2029 بر حسب برابری قدرت خرید، 2.2 درصد باشد و این کشور دهمین اقتصاد بزرگ جهان خواهد بود.

در همین حال، پیش بینی می شود که ترکیه جایگاه نهم را به خود اختصاص دهد، زیرا سهم آن در پنج سال آینده به 2.09 درصد خواهد رسید.

پیش بینی می شود که پنج کشور اصلی تشکیل دهنده ساختار اقتصاد جهانی تا سال 2029، کشورهای چین (19.48 درصد از تولید ناخالص داخلی جهان)، ایالات متحده (14.72 درصد)، هند (9.23 درصد)، ژاپن (3.21 درصد) و اندونزی (2.79 درصد) باشند.

همچنین انتظار می‌رود که آلمان (2.77%)، روسیه (2.71%) و برزیل (2.19%) در میان ده کشور برتر باشند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فرانسه از فهرست ۱۰ اقتصاد برتر جهان حذف می‌شود
  • برگزاری مجدد کنکور در یک منطقه متاثر از وقوع سیل
  • وقوع ناپایداری‌های موقتی، تندباد لحظه‌ای و گردوخاک، ۸ اردیبهشت
  • وقوع ناپایداری‌های موقت و تندباد لحظه‌ای در هرمزگان، ۷ اردیبهشت
  • جوی آرام و پایدار در لرستان
  • هشدار هواشناسی برای سیلابی شدن خراسان جنوبی
  • هشدار هواشناسی برای سیلابی شدن برخی مناطق خراسان جنوبی
  • پیش‌بینی رگبار و رعد و برق در نقاط مختلف هرمزگان تا بعد از ظهر امروز
  • هشدار هواشناسی برای سیلابی شدن مسیل ها در برخی مناطق
  • تداوم بارش‌های رگباری در این استان‌ها؛ کوهنوردی ممنوع!